Sunday, 1 January 2012

wazzup 2012

Assalamualaikum :)

oh dh 2012 dh~ oh sukanya dh 2012 ni *buat muka ketat*
hm well aku dh form 3 and............kalau form 3, kitorang ambik apa? :) AMBIK PMR! THAT SUCKS MAN!
ah shit benci gila. soo hm ramai tanya azam baru aku apa, and azam aku, biar aku sorang je yg simpan. sbb takut tak tercapai pulak azam tu. so well blablala wtv lah psl 2012 ni.

oh haa! hari tu aku pergi rumah munirah :) 31 dec hari tu. so tgk jelah gbr dkt bawah ni;
 vain (1)
 solat Zohor.



 hihihi Khadijah,Munirah and me :")
 vain (2)

 me with my bebibusuk :*


 vain (3)
 khadijah and munirah~
 motif gbr ni sbnrnya nk tunjuk baby tu. hehe baby tu comel gila :>

don't worry khadijah tak nangis ;)


 adik munirah ^^ ayie kot nama dia o.O



 meet Radhiatul Munirah! :) tuan rumah~

khadijah main piano khas untuk............

ouh lupa! ada video khas dari khadijah :D

okay thats all. bye semua :) ouh and hepi nui yer! :D hehe Assalamualaikum.