Wednesday, 29 June 2011

assalamualaikum.
k aku dh deactivated fb. aku dh ckp, aku tknak tegur siapa siapa. aku penat sgt hari ni. mcm mcm hal dh berlaku. dkt sklh, dkt rumah.
haih. aku dh penat sgt sgt. siapa yg hntar txt aku tk repy tu, sorry. aku tkde mood. and well, like seriously, aku tk fhm. knp mesti hari ni? knp duh? hari ni aku nk happy. bukan nk emo! hish. aku dh mls lh mcm ni.

dh ah. aku dh mls nk type lg, makin aku type, makin aku bad mood. hish. bye. peace no war

its a bad day ever

hai. 
hari ni mmg tkde mood -.- seriously. aku rasa mcm org gila dh ni.
mlm ni mcm nk deactivate fb, but syahir nk gbr lh pulok -.- haih. tension betul lah. 
knp mesti hari ni? knp tk minggu dpn ke? or tk payah lh sng cerita. aku tknak pun bnda tu berlaku.

mulai dari mlm ni lh en, siapa tegur aku, mmg aku tk layan ah. 
aku td nk happy happy. tiba tiba ................................. -.-' like seriously?! 
nsb baik lah kwn aku ada. nsb k nsb?! argh! mati mati aku ingat nk happy je. apa ingat aku dpt hamper, aku happy ah?! aku tknak pun hamper tu! aku bg abg aku mkn je!

hish! rasa mcm nk baling je laptop ni! dh ah keyboard rosak. bodoh lah! argh dh ah. tu je. mls aku nk hentak keyboard ni lagi. bye.

Monday, 27 June 2011

today my life begin~

hahaha k tak tau nk ckp apa, nk type apa, nk buat apa.
dh ah psp rosak. mcm asdfghjkl je.
pasrah jelah.
esok mcm mls je nk dtg. ahh tk sbr nk hari rabu~ weee~
me sho awesome (Y) k bye~
assalamualaikum~
hari ni hari isnin~ yawn
ngntuk betul hari ni -.-
bljr pun mcm 'haa? ouh haa? k buat buat fhm jelah'
ouh yeah, hari ni aku nmpak kentang goreng xD hahaha ingat nk beli kentang goreng td, tiba tiba tk jd pulak. hahahahhaha.
cant stop laughing xD sorry kentang goreng.

k thats all. hahaha merepek je byk. bye ~ :)


Sunday, 26 June 2011

ONEREPUBLIC - SECRETS



I need another story
Something to get off my chest
My life gets kind of boring
Need something that i can confess

Till all my sleeves are stained red
From all the truth that I've said
Come by it honestly I swear
Thought you saw me wink, no, I've been on the brink, so

[CHORUS]
Tell me what you want to hear
Something that were like those years
I'm sick of all the insincere
So I'm gonna give all my secrets away
This time
Don't need another perfect lie
Don't care if critics ever jump in line
I'm Gonna give all my secrets away

My God, amazing how we got this far
It's like were chasing all those stars
Who's driving shiny big black cars

And everyday I see the news
All the problems we could solve
And when a situation rises
Just write it into an album
http://www.elyricsworld.com/secrets_lyrics_onerepublic.html
?Singing straight to cold?
I don't really like my flow, no, so

[CHORUS]

Got no reason
Got no shame
Got no family
I can blame
Just don't let me disappear
I'ma tell you everything

[CHORUS x2]

All my secrets away (x2)

Saturday, 25 June 2011

faker



assalamualaikum.
hari ni aku nk ckp psl manusia :)
hoho, bajet aku bukan manusia je. haha tk lwk k. 
knp skrg ramai org tk jujur dgn diri sendiri? cth, kutuk kwn sendiri, berlakon sakit dpn org, bajet bukan rempit, tp mmg rempit pun, bajet alim dpn parents padahal blkg mcm dajal je perangai, bajet hot dpn kwn padahal dpn mak pergh, kutuk org tunjuk longkang semua lah. asl ha? ha? 
korang tak kemana pun lah. setakat nk tunjuk dpn org yg korang tu sakit semua. tehell?! padahal dkt rumah mcm org gila lompat lompat. then nk kutuk kwn sendiri tu mmg lh tk boleh blah. baik kau tk payah ada kwn je mcm tu. duduk sorang sorang. dkt sklh belambak faker. dpn aku punyalah baik, blkg aku, pergh kutuk mmg awesome gila (Y) korang just tunjuk lh diri korang tu mcm mana, setakat nk tunjuk baik sbb nk org suka? baik tk payah. kalau mcm tu smpai akhirat pun aku tkan suka kau. well aku tau, bukan dkt sklh je, dkt dlm dunia ni, tak sah kalau tkde faker. dah ah tu je ah, karang nnt ramai terasa. ni untuk perempuan dan lelaki ye. harap korang berubah ah. kalau ada terkasar bhs, sorry lah ye. assalamualaikum

Friday, 24 June 2011

assalamualaikum.
kan slalu aku tulis/type 'me boiplen' or what so ever lh kn.
actually aku sengaja je nk tulis ayat tu. bukan aku bodoh bi ke apa.
well maybe nnt ada org tk puas hati ke apa, baik aku tulis entry psl ni dulu.
ok tu je. assalamualaikum

Thursday, 23 June 2011

:'>

assalamualaikum :)
post yg ni, aku nk upload gbr2 org yg aku syg ketat ketat. haha*ktwklawak


 me baby
 me girl plen
fatehahahahahaha
 me best plen
 me awek
 me aweks
 me brother
 me boiplen <3 :p
 me cousins
 anis azizan

 fathin and natasha
 me boss
me girlfriends <3
me family <3
k ada ramai lg, tp mls nk download, then nk kena upload. hoho :B yg tiada dlm gbr, saya mintak maaf. hehe. me laff them so much <3 :') 

annoying

assalamualaikum :)

hari ni aku nk ckp psl bnda bnda annoying yg aku mmg sgt annoying lh bila tgk, dgr or apa kejadah lah kn.
  • gbr rempit.
eh geli duh tgk! dgn gbr 90 drjh, pipi kembang mcm maggi kembang, buat peace. then make up nk tebal bagai nak rak -.- pergh part time jd badut ke duh? mmg lawa duh muka! kalau masuk magazine, pergh! mmg nk bakar bakar je magazine tu.

  • ayat yg menggelikan
cth: aq sukew dekad kaw lawh!!!!!!,,,... b0d0h lawh kaw niew!!!!,,.. 
BM failed ke duh? annoying lah! tah pape ntah kau tulis. tanda seru mmg wajib byk ke apa?  -.- pasrah jelah bila nmpak tulisan yg LAWA mcm ni.

  • ayat kerek
aku: hahaha bodoh lawak seh kau.
kerek: aku tk buat lawak pun, yg kau gelak apahal?
aku: -.-' kerek gila ayat. diam ah! -.-'
sgt sgt annoying k?! aku dh kira baik ah tu tlg gelakkan -.-

  • suka tiru apa aku buat
apa aku nk buat, kau nk buat. apa aku  nk tgk, kau nk tgk. apa aku nk pakai, kau nk pakai. mcm mana cara aku type, kau nk tiru. aku pakai phone tu, kau pun nk pakai phone tu. aku beli laptop, kau pun sibuk jgk nk beli laptop. pergh -.- rasa mcm nk hentuk je laptop tu dkt kau -.- tkde life ke duh?! eii, cuba kalau aku nk terjun bangunan, kau nk ikut? ikut lah. baru lh jd sehidup semati -.-'  pfftt

ada byk lg, tp mls. karang ramai terasa -.- mmg dkt dunia ni, aku nk tulis psl kau je -.-  gelinya. eii.  k adios, assalamualaikum

Monday, 20 June 2011

bahasa W3mp!Tz

haii assalamualaikum. hehe nampak tak gambar kat bawah ni? mesti dah tau apa aku nak cakap kan? hehe serious! aku kata aku sangat annoying dengan orang yang tak reti nak eja betul2 words yang dah sedia ada. bukan nak menghina atau nak merendah2kan, tapi lu fikir la sendiri!


kita ni dah la dah rosakkan bahasa dengan bahasa rojaknya. memang, aku admit kita tak gune bahasa baku. then, takkan nak tambah lagi dengan rosakkan words? aku sakit mata la weii nak bace untuk sape yang eja words macam kat atas ni. macam menggedik tau? macam ayat rempit pun ade jugak.

aku prefer orang yang gune short form daripada tambah2 words dengan eja ade huruf "W" tu. contoh macam kitewapewdiewkowtyekewjew, blablabla. pastu ade lagi yang tambah "YH" macam adeyh, niyh, dan banyak la. pastu nak lagi hot, orang yang eja name ala2 orang putih gitu! macam name tempat nak eja ala2 tempat orang inggeris macam KEY ELLE (KL) , SIR DUNK (serdang) , CAR JUNK (kajang), adoii tergeliat lidah aku nak membacanye. lagi satu orang yang suke taip huruf besar kecik besar kecik. macam ni, nAmA SaYa aBu BiN aLi. tolong la weii. respect sikit. bukan ke word asal lagi cantik dan sedap mata memandang?

kesian cikgu2 kita kan, penat2 dia ajar kita dengan penuh kasih sayang nak bagi pandai mengeja. alih2 dah besar gajah pun tak reti2 jugak nak mengeja. ish2 kesian korang, lambat pickup agaknye. ;p

tapi ikut suke korang la nak eja macamane pun. hak korang kan? aku cakap je.sape yang makan cili dia terase pedasnya. sape minum kopi dia terase pahitnya.sape pijak kaca dia terasa sakitnya.

sekian, harap maklum. minta maaf kalau terkasar bahasa. :)

Happy birthday Siti Nadiah :')

assalamualaikum :)
hari ni saya nk cerita psl seorang perempuan yg dkt atas tgh tutup mulut ni. hari ni hari jadi dia :). saya org ketiga yg wish dia. sedih k jd org ketiga? T^T  *kfinetklawak. dia lahir pada tarikh 20.06.96. dia baik, peramah, gila jgk kadang kadang. walaupun semenjak kebelakangan ni dia lain. well tk tau lh kn. tk baik fikir negative. hmm alisya just nk ckp HAPPY BIRTHDAY NADIAH, MAY ALLAH ALWAYS BLESSING YOU. me mich you so much :'( k thats all about her. thank you. assalamualaikum.

Sunday, 19 June 2011

my boiplen :>

assalamualaikum :)
well hello world :3
hari ni den nk ceghito psl mamat atas ni haa.
namo dio Akmal Aizan Bin Suhaimi.
well he's my boiplen :> boiplen k bukan boyfriend hahahaha*ktautaklawaksotakpayahgelak.
umur dia 14 tahun :) dia handsome eh silap, dia perasan handsome. cehh hahaha. well ada rupa lah mamat ni.
dia pndai, baik, gila, pendiam and suka dkt ........ hahaha!*ktubarulawak.
kadang kadang bila jln dgn dia rasa awkward gila :/ hihi
aku rasa bertuah lh jgk dpt kwn dgn dia. hihi ouh lupa, kitorang rumah PERDANA weee~
apa bnda seh aku merepek ni? -.- luls bukan ada org baca pun. buat penat aku je buat blog. ouh lupa, aku syg dia sbgai KAWAN :') k thats all about him. adiooss. assalamualaikum :)

Everyday is Father's Day :')

assalamualaikum :)




well, hari ni adalah hari raya. cehh k tk lawak -.- hari ni adalah hari bapa :) hihi, ayah saya pernah ckp 'hari hari adalah hari bapa'. well mmg betul lah :') walaupun smlm ayah saya kata saya tipu beliau :'( saya redha, walaupun saya jujur. then ayah saya mintak maaf dkt saya kerana tidak percaya kn saya. eh wait, dia tk ckp sorry. dia gelak -.- dia kata 'hahahaha ingat kn tipu td, padan muka'. hmm pasrah jelah kena gelak. oh lupa, nama ayah saya ialah Hj Abdul Halim Bin Hj Salleh. Beliau tiada di Malaysia, beliau skrg berada dia Saudi Arabia. Beliau seorang yg tegas, suka buat lwk, suka makan xD HAHA. ouh dan beliau juga stalker yg terhebat dia rumah saya. saya sgt bersyukur dpt seorang bapa seperti beliau :'> saya bukan mcm org lain di luar, bapa korang slalu ada di rumah setiap hari :') kadang kadang saya cemburu tgk kwn saya slalu borak borak dgn bapa mereka di rumah. hmm semua Allah yg tentukan. saya redha. Me laff chu so much ayah <3 hihi.  k thats all for today. adios, assalamualaikum :')

Saturday, 18 June 2011

Nurfitri Armain :)

assalamualaikum :)
heyyo :)
nmpak muka perempuan yg mcm cina cina sikit tu? hahaha
nama dia cik Nurfitri :) 
well ramai jejaka minat dkt dia. hahaha 
kadang kadang masalah aku, aku mesti cerita dkt dia or dkt Siti Khadijah.
well dia pun ada masalah yg sama jgk. 
sharing is caring aight? hihi
dia baik, hot sgt dh boleh buat telur mata kerbau dh.
hahaha*k aku tau tk lwk -.-
me laff you bebi <3 
hahaha 
k enough about her :) 
adioosss :)

ridhzuan :)

assalamualaikum :) 
hari ni che nk habaq maii pasal lelaki yg tutup kepala ni haa :p
nama dia Muhammad Ridhzuan.
berumur 17 tahun.
hobi dia makan, online, buat math. HAHA
dia ni pemalu orgnya*lh sgt
kalau org chat dgn dia, dia mesti reply 'hahahahaha'
kadang kadang annoyed jgk lh kn? -.- haha
dia baik :) suka tlg org. 
oh lupa, favourite hobby dia suka prank org.
mmg gempak ah dia prank -.-
hahaha.
well tu jelah kot nk ckp psl dia.
hihi adioss :) 
assalamualaikum :)

Friday, 17 June 2011

prank again

assalamualaikum :)
well, aku nk ckp psl dkt fb aku yg 'inrelationship with ......' 
well itu hanya gurauan semata mata.
siapa percaya kena bg aku seringgit. haaa
percaya ah lagi :D weheee~
k adios :)

sukan tahunan :O

assalamualaikum :)
ahh lagi brp minggu je nk sukan tahunan.
pergh mmg aku nk terkencing ah mcm ni.
lawan dgn budak pro. 
keling paria betul lah -.-
mcm nk tarik diri je yg 100 meter tu :/
but disebabkan aku rumah loser, terpaksa lah aku masuk 100, 200 dgn pebarisan.
pergh jd nigga blk aku mcm ni.
gila hebat, nigga sklh ssaas bhaaaiiiii -.-
k dh adios.
assalamualaikum.

prank

assalamualaikum :) 
eden nk ceghito psl prank prank ni.
well maybe ada org sensitive bila kena prank or ada org mmg suka kena prank. 
aku tak tau lh kn.
group aku skrg ni tgh prank prank nk cpl. 
example ; hazman dgn fathin, khadijah, fatin, natasha and 15 more girls -.-
            mula mula aku dgn hazman, but disebabkan hazman ni player sgt. 
aku tukar lah dgn akmal aizan. 
then tiba tiba ada org baca wall aku
yg akmal hntar 'alisya <3' 
so dia pun mcm frust.
well korang, mmg tk logik lh kn aku nk cpl dgn kwn aku sendiri.
haih. 
aku dh ckp betul betul dgn dia.
dia mcm tknak dgr je. 
k takpelah.
aku bukan player mcm si hazman tu :p
nk ada 20 girls.
haih. pasrah jelah mcm ni.
i hope si dia tu baca lah apa yg aku tulis ni. 
k boiii, assalamualaikum.

Thursday, 16 June 2011

quotes

happiness quotes; 
The best way to cheer yourself up is to try to cheer somebody else up.
sad quotes;
Some of them want to use you. Some of them want to get used by you. 
anger quotes; 
For every minute you are angry, you lose sixty seconds of happiness.
 
ok thats all. bye peeps ;)
 
  

Khadijah Annuar

assalamualaikum :) 




so hari ni, aku nk cerita psl Khadijah Annuar.
my girlpren :') 
muka dia yg comel comel SIKIT tu, haaa tu lah dia. 
well dia ni hyper, gila gila. siapa yg rapat dgn dia, mmg gila lah.
skrg aku dh jarang nmpak dia dkt sklh, KOT. 
muka dia dh pucat blk :( 
hmm, serious aku ckp aku takut apa apa jd dkt dia. 
kalau dia tkde, tk perfect ah group kitorang. 
haih, semua Allah yg tentukan :'( so aku tk boleh buat apa apa. 
but aku nk kau baca wahai siti khadijah,  apa yg aku tulis dkt bwh ni.

dear Khadijah,
weh, kau jaga lh diri kau tu elok elok.
risau duh aku :'(
jgn ah buat aku nangis weh, sob sob.
muka kau dh makin pucat dh aku tgk :'( 
aku nk kau jaga diri elok elok.
 makan ubat. kalau aku tau kau skip mkn ubat, aku sumbat ubat dkt dlm mulut kau.
kalau kau msuk hospital lg,
aku jnji aku jaga kau walaupun kau tk suka aku jaga. 
aku tk kira aku nk jaga jgk ;p
hee~ dh ah tu je. 
dh mcm mak org la pulak membebel mcm ni.
k adios my bebi :') 
lap you. muah muah

Friday, 10 June 2011

Folio -.-

dang! 
aku benci folio.
folio bersepah sepah, satu je baru nk buat -.- 
hish sabar jelah -.-'
folio, cute, hw -.-
rasa mcm nk bakar je satu satu -.-

Tuesday, 7 June 2011

pak guard I-city mcm ....

assalamualaikum :)
smlm kitorang pergi I-city
then dkt snowalk ada spongebob dgn patrick, aku semngat ah pergi lari dkt patrick tu, then tiba tiba ada bangla mana ntah tak bg kitorang amik gbr -.-' 
kitorang pun menebalkan muka pergi lh duduk jauh jauh
then kitorang tgk ah blk dkt patrick tu, 
ramai lh pulak ambik gbr
cacat betul pak guard tu
rasa mcm nk kasi kasut saiz 4 je ;p 
hahaha
haa mcm ni ah, kerek kerek sikit muka pak guard tu

Saturday, 4 June 2011

miss them :'(

sumpah rindu diorang :'( sob sob

Friday, 3 June 2011

newbie :)

woahaha :O 
hey ! i'm newbie :> 
saya budak baru belajar, kalau salah tolong tunjukkan :)