Monday, 31 October 2011

I think i'm NOT falling for you anymore, and stop jd gatal -.- kau ingat org suka?! Monyet betul. Well just kidding. You mad? Stay mad ^.^

Confused*

Saturday, 29 October 2011

ni lh budak zamn skrg, bila dh tkde topik nk cerita, kau cerita pasal rahsia aku pulak en dkt org lain? kau tk fhm bahasa ke 'jangan bg tau' tu apa? -.-

haih, buat malu aku je bila text dgn dia T.T

Friday, 28 October 2011

I thing i'm falling for you.

Sunday, 23 October 2011

aku mmg dh biasa, bila aku wish, then kau tk reply lngsung, like pun tak. bila org lain wish kau, fuuuhhh semngat kau nk reply en? aku mmg invisible duh. aku dh kira baik ah tu wish korang, karang kalau aku tk wish karang, ckp aku sombong lah apa lah, pfffttt.

lps ni, taknak wish sape sape, lagi dh. lantak ah nk ckp aku sombong ke apa. bukan kau mati pun, aku tk wish en? :) its pay back time sucker.

Friday, 21 October 2011

Prefects Appreciation Night

assalamualikum :)
sihat? bagus :)

k hari ni 21 oct, ada dinner pengawas, and korang nk tau best ke tak?! nak?! taknak?! kena jugak tau! HAHA!

sumpah BEST GILA BABENG! and aku rasa, tahun ni lagi best drpd tahun lepas :p hehe
tahun ni aku kenal ramai seniors, so mcm 'nak ambik dgn dia, dia, dia! yeaaaay!' like that laa -.- hahaha
and tahun ni aku tak pakai over over sgt, aku just pakai jeans je :3 hihi but ada yg tak puas hati sbb aku pakai wedges xD hahaha selalu aku pakai flat je, so bila aku pakai kasut tinggi, org yg tinggi pun mcm 'tak fair dude!' hahaha xD sekali sekala bang, lekluuuuu ;p heee~ :D

and mcm like ALWAYS, aku tk dpt cabutan bertuah -.- aku punya lh bengang, aku campak then terus pijak pijak kertas tu -.- gaaahhhhh! and aku tk makan byk, aku just makan nasi and kek apa ntah. sbb aku kena amik gbr and rakam diorang nyanyi, so mcm kelam kabut.

and kwn aku sorang ni, tk dpt dtg sbb hujan mula mula td. so bf dia mcm 'tsk tsk'.
so sehidup semati dia sedih lah, aku busy tangkap gbr, dia sorang sorang, sorry fathin :'(

hmm so apa apa pun, dinner td terbaik ah! thnks to seniors form4 yg buat dinner tu jd meriah gila babeng!

thanks alot! heee~ bye guys! xxx

Wednesday, 19 October 2011

Eh aku dh ckp kan, jgn txt aku, jgn cll aku! Kau org apa ni tk faham bahsa melayu?! Tamil ke ha?! Bila aku tknak angkat/reply kau ckp aku benci kau lah apa lah. Mmg aku benci kau, sbb kau tk fhm bahasa, cuba kau diam je, watlekwatpeace je, aku boleh ah lg nk rindu kau ke apa#dontbelievethis. Ni tak setiap hari nk txt.

Nk lepuk sekali, baru kau nk dgr ke duh?! Eee annoying nk mampus dh kau ni -.- kau tk fhm lg ke asl aku mintak hari tu ha?! Ya Allah, bukakan lh mata si dia ya Allah o.o bagi dia fhm asl aku mintak hari tu -.- perangai mcm orange! Gaaahhhh
Exam esok je! Aku tk ready pun! Aahhhhhhhhhhhhhhhhhhh wanna die soon #again

Monday, 17 October 2011

Birthday + Blackout

assalamualaikum :)

tarikh semalam 17 oct 2011, maka dah 14 tahun lah aku hidup di dunia ini :')
alhamdulillah, walaupun time birthday aku, aku tk berapa sihat sgt, pasrah jelah en :')

k pergi sekolah mcm biasa~ tknak cerita byk, but time balik...............
kena tepung :') masuk mata pulak tu tepung tu, haha 'suka' betul :')

then time balik, pukul 11 something, seksyen 6 blackout -.- and i was like 'keling mana main suis ni?!'
satu jam lah kena tunggu ada lampu balik -.- haih, then pukul 12 dh ada elektrik balik dh, so kakak dan abang aku arahkan aku tiup lilin sbb lampu dh ada, then abg aku ckp 'kau tk dpt tiup lilin dkt kek, kau tiup lilin tu je'
aku dh mcm .... -.-

hmm tkpelah, aku redha je :') ehek :p
ouh yeah, thanks siapa yg wish and bagi aku hadiah, hehehe i appreciate it :')
thanks guy! love ya'll <3 xxx

Tuesday, 11 October 2011

assalamualaikum :)
hai hoi eh?

hmm hari ni 11/10 :3 hehehe
td kakak aku tnya, aku nk pakai baju apa time dinner nnt, aku dh mcm.... ntah pakai baju t biasa je kot.
then kakak aku ckp simple lah apa lah.
hmm well act, aku taknak pun pakai lawo lawo kan? bukan org nk pandang pun.

yeah, aku dh decide dh nk pakai baju apa, baju t biasa colour red, jacket colour black~ hmm or nk pakai baju kurung? o.O eh pening ah psl dinner ni -.- dh kena byr smpai 100++ -.- ingat kitorang ni tempat cop duit ke, asyik nk kena bayar je. then nnt bila tak byr, mula lh bendahari ckp 'korang yg mintak dinner jgk'

.............? aku tk mintak pun nk dinner -.- avjhdh,jkdh,kgukdc ckp jelah kau yg nk dinner -.- haih tk psl psl mak aku marah aku psl duit pengawas byk sgt -.- hmmmm pasrah jelah. nsb baik thn dpn quit ^^v hehehehehe

tk sbrnya nk tunggu tahun depan :) eh kejap! thn depan pmr?! shittoooooozzzzz!

Monday, 10 October 2011

td aku on pesbuk japs. ada dkt newsfeed tu, ada sorang mamat ni ckp dia nk pindah sevens lah apa lah kn.

then aku baca ah apa org cmnt dkt dia, #hehehelantaklahakunakstalkketaknak.
ada minah ni ckp 'sevens lh best, ssaas ramai gangster' <---- -.-

then ada sorang mamat ni tnya, 'then kau sekolah mana?'
dia pun jwb 'www.ssaas/sucks.com.my'

aku dh mcm bodoh nya budak ni. kau baru darjah 6, kau tk masuk sekolah tu lg, then kau nk ckp ssaas tu gangster lh, sucks lah. eh kau kalau kau tknak masuk ssaas sgt en, kau blah je ah dgn sevens kau tu. tak payah nk ckp gangster lah sucks lah. bodoh bin bangang kau tau tk kau ni?

ouh yea maybe nnt ada org baca blog aku ni, diorang ckp 'hak eleh kecoh gila alisya'
eh lantak aku lh nk kecoh ke taknak, aku sekolah situ, kau peduli apa?

haih baru drjah 6 dh tunjuk belang. haih.
shittoz serious ke betul?! aahhhh gonna die soon.

Friday, 7 October 2011

masalah sial, twitter tk boleh letak gbr, blog tk boleh letak gbr. iisssshhh

Thursday, 6 October 2011

shit lupa password twitter -.-

Monday, 3 October 2011

Ijustcantgowiththisrelationshipbetweenusanymore.

Sunday, 2 October 2011

being single is more fun than being inrelationship ^.^v
awww, rindunya maher zain :')


enjoy :')

Saturday, 1 October 2011

pahal aku tk boleh post gbr ni?! aaahhhhh