Sunday, 16 December 2012

19.12.12

Assalamualaikum.

hi, so seperti yg korang dh tau, rabu ni 19.12.12, 97's akan dpt tau juga lah akhirnya brp byk yg dia dpt for PMR. well aku, yg bakal ambil ni pun, dh rasa tak betul dh. i mean, aku excited nk ambil result, but at the same time, aku takut nk tgk result aku. kalau aku dpt teruk, aku takan dpt masuk class yg aku nak. and aku akan buat parents aku malu, sedih dgn aku. aku taknak mcm tu. tak ada siapa nak.

Ya Allah, aku takut sgt. aku redha je apa yg aku dpt nnt, tp aku tak boleh nak handle org yg akan tanya aku nnt. serious. aku tak suka sgt. cousin aku dh mmg sah sah ah dpt 8A. haih harap harap gred turun. ya Allah byk sgt benda tgh berjalan dkt otak aku ni.

dah ah tu je kot. inshaaAllah kalau result aku okay, aku bg tau korang okay? Assalamualaikum :)



Monday, 5 November 2012

Back

Assalamualaikum :)

woaahh dh lama siut tak blog hahaha. so whats up? sihat? makin kurus? makin gemuk? or makin tough? lol wtv. so hmmm aku dh tak reti sgt nak pakai blog ni. dh lain. or aku yg noob sgt? hmm maybe lah en.

so, mcm semua org dh tau, pmr sudah habis bro. kahkahkah. but still. aku tak freedom lg. aku tak boleh nk keluar. nk jalan jalan dgn kwn kwn aku semua. no. parents aku ni lain. pmr dh habis ke belum habis ke, still kena duduk rumah. kalau nampak aku jalan dgn kwn kwn aku tu mmg ajaib lah en. hmmm aku nk keluar :( aku taknak duduk dkt rumah ni. i mean bukan apa. aku just bosan. aku nk lepak dgn kwn kwn aku juga :( bila aku bg tau boyf aku or kwn aku psl benda ni. diorang tak faham. apa yg diorang ckp "cuba tanya elok elok dgn parents" cuba this cuba that. weh i'm tired of it. aku dh try mcm mana pun still sama je. "no means no" "no still no". ayah aku ni jenis yg risau sgt. psl aku je yg dia risau sgt agaknya. abg aku dgn kakak aku keluar okay je. shish. bosan tau tak kalau duduk rumah je setiap hari. hmmm :( dh lah aku ni jarang keluar dgn adik beradik aku. huaaaa sad!

k tu je ah. sedih pula aku nk type. har har har. stay tune dear gheaders~ adoiss~

Sunday, 5 February 2012

vain.

Assalamualaikum :)































oh and ada vid yg sgt vain.......

video

Sunday, 1 January 2012

wazzup 2012

Assalamualaikum :)

oh dh 2012 dh~ oh sukanya dh 2012 ni *buat muka ketat*
hm well aku dh form 3 and............kalau form 3, kitorang ambik apa? :) AMBIK PMR! THAT SUCKS MAN!
ah shit benci gila. soo hm ramai tanya azam baru aku apa, and azam aku, biar aku sorang je yg simpan. sbb takut tak tercapai pulak azam tu. so well blablala wtv lah psl 2012 ni.

oh haa! hari tu aku pergi rumah munirah :) 31 dec hari tu. so tgk jelah gbr dkt bawah ni;
 vain (1)
 solat Zohor.



 hihihi Khadijah,Munirah and me :")
 vain (2)

 me with my bebibusuk :*


 vain (3)
 khadijah and munirah~
 motif gbr ni sbnrnya nk tunjuk baby tu. hehe baby tu comel gila :>

don't worry khadijah tak nangis ;)


 adik munirah ^^ ayie kot nama dia o.O



 meet Radhiatul Munirah! :) tuan rumah~

khadijah main piano khas untuk............

ouh lupa! ada video khas dari khadijah :D

video
okay thats all. bye semua :) ouh and hepi nui yer! :D hehe Assalamualaikum.