Saturday, 24 December 2011

Assalamualaikum :)

so dh lama jugak lah alisya tak update. hmm tkde benda nk update actually.
so bermula lah kisah~

cuti 1 month ni sumpah bosan tahap monyet. duduk rumah. tidur lepas subuh and berterusan lah smpai last day cuti.*maybe* lol :p hmm tahun dpn dh pmr. tak ready apa apa lagi. nak nangis ah cemni ;( aku tak ready nk form 3, aku tak ready nk masuk pagi ;( aku tak ready apa apa lagi :'(
serious aku takut nk masuk pagi. aku takut sangat. maybe sbb pmr? or else? idk :/

ouh and aku ada kerja part time, skype dgn 3 manusia time pg pg buta smpai subuh :) but kadang kadang 2 org je, kadang kadang 1, kadang kadang tkde lngsung. hehe diorang jelah yg selalu buat aku gelak. walaupun baru je kitorang skype sama sama, tu pun sbb khadijah yg buat. hmm :')

aku rindu kwn aku but aku tak boleh keluar jumpa diorang ;( 26/12 ni aku nk pergi rumah fitri! yes, mak aku bagi, so boleh aku pergi~ hehehe ^^ hmm so thats all i think :/ eh haaa facebook saya dah deactivated :) maybe 2012 baru aku on kot. hmm aku skrg active dkt twitter. hehe solly molly ya? okay Assalamualaikum semua :) xoxo

No comments:

Post a Comment