Thursday, 17 November 2011

Results + Busybody.

Assalamualaikum.

Hai, hei eh?
K minggu ni adala minggu dpt result. But not for SPM's and PMR's.
Hmm kwn kwn aku ramai tnya result aku mcm mana blalabla.

Well guys, i'm not proud 'bout my results. Its sucks like hell. Aku tau lh korang semua pandai pandai kan? But please, markah korang bagus ke teruk ke, aku taknak tau. Sbb tu mrkah korang. Aku tk boleh buat apa apa. Kalau aku ckp psl markah aku pun, korang boleh buat ap? Korang nk buat exam aku balik ke? Tak en? If markah aku bagus, korang nk sedih lh sbb markah korang lg teruk or blablabla. Bila markah aku teruk, korang dh mcm *speechless sbb korang punya markah lg bagus kan?

So knp korang nk tau sgt psl aku or someone else punya results? Just think 'bout yourself lh bruh. Jangan lh jd busybody wehh. If markah korang sama dgn aku, takpe ah jgk. Boleh kamcheng sikit. Ni kalau korang punya 1000 kali ganda lg bagus? Korang nk ckp apa? 'alah alisya, tahun kau byk lagi, kau boleh buat lg bagus weh. Jgn give up' k mmg lh, but kalau tahun aku tak sebanyak mcm kau sangka mcm mana? Haih.

So, this is it. Luahan hati seorang perempuan yg bernama Alisya :) tehee (Y) so guys/girls, please faham faham kan lah apa yg aku tgh maksudka ni eh? Jgn jd busybody. Takde siapa suka ;)
So ciao, Assalamualaikum. Kalau Tk jwb dosa, kalau jwb sayang :)

No comments:

Post a Comment