Monday, 5 November 2012

Back

Assalamualaikum :)

woaahh dh lama siut tak blog hahaha. so whats up? sihat? makin kurus? makin gemuk? or makin tough? lol wtv. so hmmm aku dh tak reti sgt nak pakai blog ni. dh lain. or aku yg noob sgt? hmm maybe lah en.

so, mcm semua org dh tau, pmr sudah habis bro. kahkahkah. but still. aku tak freedom lg. aku tak boleh nk keluar. nk jalan jalan dgn kwn kwn aku semua. no. parents aku ni lain. pmr dh habis ke belum habis ke, still kena duduk rumah. kalau nampak aku jalan dgn kwn kwn aku tu mmg ajaib lah en. hmmm aku nk keluar :( aku taknak duduk dkt rumah ni. i mean bukan apa. aku just bosan. aku nk lepak dgn kwn kwn aku juga :( bila aku bg tau boyf aku or kwn aku psl benda ni. diorang tak faham. apa yg diorang ckp "cuba tanya elok elok dgn parents" cuba this cuba that. weh i'm tired of it. aku dh try mcm mana pun still sama je. "no means no" "no still no". ayah aku ni jenis yg risau sgt. psl aku je yg dia risau sgt agaknya. abg aku dgn kakak aku keluar okay je. shish. bosan tau tak kalau duduk rumah je setiap hari. hmmm :( dh lah aku ni jarang keluar dgn adik beradik aku. huaaaa sad!

k tu je ah. sedih pula aku nk type. har har har. stay tune dear gheaders~ adoiss~

No comments:

Post a Comment