Sunday, 16 December 2012

19.12.12

Assalamualaikum.

hi, so seperti yg korang dh tau, rabu ni 19.12.12, 97's akan dpt tau juga lah akhirnya brp byk yg dia dpt for PMR. well aku, yg bakal ambil ni pun, dh rasa tak betul dh. i mean, aku excited nk ambil result, but at the same time, aku takut nk tgk result aku. kalau aku dpt teruk, aku takan dpt masuk class yg aku nak. and aku akan buat parents aku malu, sedih dgn aku. aku taknak mcm tu. tak ada siapa nak.

Ya Allah, aku takut sgt. aku redha je apa yg aku dpt nnt, tp aku tak boleh nak handle org yg akan tanya aku nnt. serious. aku tak suka sgt. cousin aku dh mmg sah sah ah dpt 8A. haih harap harap gred turun. ya Allah byk sgt benda tgh berjalan dkt otak aku ni.

dah ah tu je kot. inshaaAllah kalau result aku okay, aku bg tau korang okay? Assalamualaikum :)



No comments:

Post a Comment