Thursday, 23 June 2011

annoying

assalamualaikum :)

hari ni aku nk ckp psl bnda bnda annoying yg aku mmg sgt annoying lh bila tgk, dgr or apa kejadah lah kn.
  • gbr rempit.
eh geli duh tgk! dgn gbr 90 drjh, pipi kembang mcm maggi kembang, buat peace. then make up nk tebal bagai nak rak -.- pergh part time jd badut ke duh? mmg lawa duh muka! kalau masuk magazine, pergh! mmg nk bakar bakar je magazine tu.

  • ayat yg menggelikan
cth: aq sukew dekad kaw lawh!!!!!!,,,... b0d0h lawh kaw niew!!!!,,.. 
BM failed ke duh? annoying lah! tah pape ntah kau tulis. tanda seru mmg wajib byk ke apa?  -.- pasrah jelah bila nmpak tulisan yg LAWA mcm ni.

  • ayat kerek
aku: hahaha bodoh lawak seh kau.
kerek: aku tk buat lawak pun, yg kau gelak apahal?
aku: -.-' kerek gila ayat. diam ah! -.-'
sgt sgt annoying k?! aku dh kira baik ah tu tlg gelakkan -.-

  • suka tiru apa aku buat
apa aku nk buat, kau nk buat. apa aku  nk tgk, kau nk tgk. apa aku nk pakai, kau nk pakai. mcm mana cara aku type, kau nk tiru. aku pakai phone tu, kau pun nk pakai phone tu. aku beli laptop, kau pun sibuk jgk nk beli laptop. pergh -.- rasa mcm nk hentuk je laptop tu dkt kau -.- tkde life ke duh?! eii, cuba kalau aku nk terjun bangunan, kau nk ikut? ikut lah. baru lh jd sehidup semati -.-'  pfftt

ada byk lg, tp mls. karang ramai terasa -.- mmg dkt dunia ni, aku nk tulis psl kau je -.-  gelinya. eii.  k adios, assalamualaikum

2 comments: