Monday, 10 October 2011

td aku on pesbuk japs. ada dkt newsfeed tu, ada sorang mamat ni ckp dia nk pindah sevens lah apa lah kn.

then aku baca ah apa org cmnt dkt dia, #hehehelantaklahakunakstalkketaknak.
ada minah ni ckp 'sevens lh best, ssaas ramai gangster' <---- -.-

then ada sorang mamat ni tnya, 'then kau sekolah mana?'
dia pun jwb 'www.ssaas/sucks.com.my'

aku dh mcm bodoh nya budak ni. kau baru darjah 6, kau tk masuk sekolah tu lg, then kau nk ckp ssaas tu gangster lh, sucks lah. eh kau kalau kau tknak masuk ssaas sgt en, kau blah je ah dgn sevens kau tu. tak payah nk ckp gangster lah sucks lah. bodoh bin bangang kau tau tk kau ni?

ouh yea maybe nnt ada org baca blog aku ni, diorang ckp 'hak eleh kecoh gila alisya'
eh lantak aku lh nk kecoh ke taknak, aku sekolah situ, kau peduli apa?

haih baru drjah 6 dh tunjuk belang. haih.

No comments:

Post a Comment