Sunday, 23 October 2011

aku mmg dh biasa, bila aku wish, then kau tk reply lngsung, like pun tak. bila org lain wish kau, fuuuhhh semngat kau nk reply en? aku mmg invisible duh. aku dh kira baik ah tu wish korang, karang kalau aku tk wish karang, ckp aku sombong lah apa lah, pfffttt.

lps ni, taknak wish sape sape, lagi dh. lantak ah nk ckp aku sombong ke apa. bukan kau mati pun, aku tk wish en? :) its pay back time sucker.

No comments:

Post a Comment