Monday, 17 October 2011

Birthday + Blackout

assalamualaikum :)

tarikh semalam 17 oct 2011, maka dah 14 tahun lah aku hidup di dunia ini :')
alhamdulillah, walaupun time birthday aku, aku tk berapa sihat sgt, pasrah jelah en :')

k pergi sekolah mcm biasa~ tknak cerita byk, but time balik...............
kena tepung :') masuk mata pulak tu tepung tu, haha 'suka' betul :')

then time balik, pukul 11 something, seksyen 6 blackout -.- and i was like 'keling mana main suis ni?!'
satu jam lah kena tunggu ada lampu balik -.- haih, then pukul 12 dh ada elektrik balik dh, so kakak dan abang aku arahkan aku tiup lilin sbb lampu dh ada, then abg aku ckp 'kau tk dpt tiup lilin dkt kek, kau tiup lilin tu je'
aku dh mcm .... -.-

hmm tkpelah, aku redha je :') ehek :p
ouh yeah, thanks siapa yg wish and bagi aku hadiah, hehehe i appreciate it :')
thanks guy! love ya'll <3 xxx

No comments:

Post a Comment