Saturday, 6 August 2011

6 august.

asssalamualaikum dan salam 1Malaysia.
lol geli betul 1Malaysia ;p

k tadi ayah kita tnya kita, siapa akmal aizan?
kita ckp lh akmal kwn kita je.
then mak kita masuk celah mana ntah dia ckp, yeke kwn? ke pakwe? gelak gelak -.-
ayah kita dgn mak kita gelak -.- kita dh mcm 'apa ni?!' -.-

akmal kwn kita jelah, kita tknak ada bf playboy, kaki tipu, kaki smoking, kaki pukul, gatal, pervert and etc. tak suka k? but akmal miang je, tkde kaki kaki ni ;p hihi gelinya kita.

kan kita dh ckp kita tknak cpl lg dh! but kalau shahrincool kita nk lh ;p hihi comel <3 k geli betul.
kita tk kisah pun kalau ex kita blabla ke dh dgn org lain, so what? lantak dia lah.
peduli apa kita, dia kwn kita je. karang nnt ada mulut mcm mulut itik ckp tu lah ckp ni lah -.- tarik mulut dia tu karang! padan muka, jd angelina jolie terus -.-


haih k lantak ah psl tu, esok nk pergi lib! kita nk bljr sc! hiiisssshhh mcm mana ni?! umi tlg lh ada free time untuk hntar T.T and TAKNAK DATANG TUITION! FULLSTOP.

No comments:

Post a Comment