Sunday, 7 August 2011

7 august.

assalamualaikum :)
hihi :> td pukul 1pm saya pergi library baru dkt KGSSAAS :>
k seriously dkt sana mmg tk boleh sejuk lagi agaknya -.-
aku yg pakai cardigan pun still sejuk -.- grrr

k dkt lib tu pun asyik merayau je ;p hihi
tgk 6D :3 weeheeee~ thnks akmal temankan aku :') dh lh aku sorang je perempuan dkt situ -.-
then dh lepas tgh 6D, lepak dkt tempat kanak kanak :3 hihi comel je tempat diorang :3
then dh bosan sgt, baru lh study sc, tu pun skjp je sbb pukul 4 dh blk~

rasa mcm nk pergi lg je :3 hihi lps exam lah ^.^
ouh yeah, thnks khadijah, fitri, akmal aizan, hazman, nik, fatin, and ramai lagi lah sbb dtg :3 and special thnks to zul sbb jd tour guide kitorang :> hihi

k ciao. xxxx <3

No comments:

Post a Comment