Thursday, 4 August 2011

asdfghjkl

assalamualaikum :)

hikhik tadi kita dtg sklh naik kereta, kita dtg awal :) hihi
kita bosan duduk duduk sorang sorang dkt situ :( kita pergi lepak kjp dkt mak guard, then ada sorang manusia ni, membebel je tk habis habis, dia ingat lawak lah? pffftt perangai annoying gila mcm salmon fish -.-

then tiba tiba hujan pulak, haih sbr jelah dh ah tkde org payungkan masuk sklh, hari tu adam yg payungkan :> hihi thnks adam wasta :> k kita bukan nk ckp psl ni -.- ish apa kita ni merepek je byk -.-

tadi lps solat zohor, kita ronda ronda lh dgn gedik, then tiba tiba ada kepala budak kelas kita ni terhantuk dkt kepala kita, kesian kita tau, tiba tiba je kena :( nsb baik gedik ada :') walaupun dia tk buat apa apa :') syg gedik sgt sgt #ihateyouseriously,

then kita masuk kelas kita, kepala kita pening sgt sgt, ni semua kepala batu tu punya psl lah! grrrr -.-
time BI cikgu ajar, kita dh mcm 'ha apa? ha apa cikgu ckp ni?' skrg pun kepala kita sakit lagi. tsk tsk. habis benjol kepala kita. jahat ah org tu terhantuk dkt kepala kita :( tsk tsk

hihi dh ah tu je lah kot, eh eh! mlm td kita rasa happy sgt sgt :') DIA senyum blk dkt kita :') hikhik
kbyeee, xxxx <3

No comments:

Post a Comment