Friday, 15 July 2011

...

assalamualaikum :')
hari ni aku nk tulis entry psl @#^%
hmm :/
dh 6 bulan aku tak tegur dia.
smlm fathin pergi buat aku teringat dkt dia T.T
dang you fathin ;p

sumpah aku rindu gila dia :'(
time hari koperasi hari tu, aku lambai dkt dia, nasib baik dia lambai balik :')
lambaian dia tu dh cukup buat aku happy :') *sorry jiwang kjp
aku mintak no dia dkt khadijah, aku nk try txt dia, tp takut dia tknak reply :'(
menyesal aku pergi mintak @#$%^ dkt dia hari tu :'(
sumpah menyesal :'(

but skrg, aku tgk dia dh berubah, dh tk mcm dulu.
dia dh happy dgn kwn kwn dia.
aku tknak kacau :')

then td, abang aku yg dh habis sklh tu tnya aku 'kembar empat nk pergi everest en?'
aku pun dh mcm haa? o.O tiba tiba je
lps tu dia ckp 'kau tk tnya @#$% ke?'
aku pun ckp lh yg aku dh tk rapat dgn dia lg.
then abg aku membebel -.- *aku sabar :')
hmm abg aku suruh aku rapat blk dgn dia :(
but mcm mana ha abg?! haiyaa -.-

kbye

No comments:

Post a Comment