Wednesday, 13 July 2011

new phone again? wehee

assalamualaikum :)
hari tu time hari sukan, gang gang che kata nk tukar bb sbb nnt sng lah ada bbm nk txt apabnda semua tu kan.
then td che tnya lah ayah che, nk tukar bb boleh? :p
ayah che tnya knp?
che jwb lah, blablalablabla*pnjang sgt, mls nk type

ayah che kata, 'tgk lh lps raya nnt, hp awak kn best' then che pun mcm 'best?! best?! tak ayah tak D:'
ayah che gelak gelak, che pun tk tau knp dia gelak -.-
lps tu ayah che ckp 'nk phone best, ayah belikan iphone 4 jelah'
then che pun ckp lah'eeeee tknak -.-'
blablablala

then keputusan muktamad, ayah che kata, 'ayah tknak beli bb, ayah nk beli ............'
che pun dh mcm 'ah mls ah layan -..-'
che tknk ..... D: che nk bb :( walaupun phone che ni bb ciplak -.-
hihi k merepek je. bye

No comments:

Post a Comment