Sunday, 17 July 2011

kalau tk suka, tk payah baca, senang cerita :)

assalamualaikum :)

entry kali ni, aku nk ckp psl faker lagi :)

td bila aku tgh borak borak dgn kawan baik aku, dia ada lh cerita sikit psl blabla ni, bila dia ckp psl bnda tu, baru aku perasan, kebanyakan org yg aku kenal tk tunjuk diri dia yg sbnr. fahee?

contoh lh eh;

manusia A:-depan-ee alisya comelnya :')
                  belakang- eee alisya comel? tlg lh wehh, aku puji dia pun sbb aku tanak dia terasa ;p

manusia B:-depan- alisya kau baikkan? tlg lh belanja aku please :>
                  blkg- lol aku baik dgn dia sbb nk suruh dia belanja je, save duit aku ;p

manusia C:-depan- alisya sumpah kau sweet gila dgn dia :')
                  blkg- eee dia ingat dia dgn blabla tu sweet ah?! geli aku
           
manusia D:-depan- aku rasa bertuah dpt kwn mcm kau :')
                  blkg- bala sial alisya -.-

hmmm mcm mcm jenis manusia lah aku jumpa :') well, aku dh biasa kena mcm ni, aku perasan diorang mainkan aku, but aku mals nk tegur. maybe korang dkt luar nmpak aku mcm org gila, merapu je byk. korang tak tau apa perasaan aku dkt dalam :') kadang kadang aku try kawal kemarahan aku. bila kwn aku marah aku, aku try kawal tanak marah diorang blk. siapa yg suka kena marah kn? :')

korang dh besar panjang dh pun. buat apa aku nk tegur semua bnda tu kn? korang fikir sendiri perangai korang mcm mana, aku mengaku perangai aku tk lah perfect mana nk tulis mcm ni. sukati korang lah korang nk ckp apa. ni blog aku, entry aku, laptop aku, diri aku. tkde perkataan 'kau' dkt sini :)

apa apa pun, aku nk mintak maaf, kalau aku dh mcm tak layan korang semua, buat korang marah la apa lah. sorry byk byk.

assalamualaikum.

No comments:

Post a Comment