Sunday, 3 July 2011

fever :(

assalamualaikum :)
tk jwb dosa, kalau jwb syg :)

since hari khamis hari tu, aku dh start demam.
mula mula aku ingat tk lh panas sgt, then pg td, aku tk dpt tidur, katil aku panas sgt sgt.
blk tuition aku terus baring. tk larat nk bangun.

haih, dh 4 hari dh aku demam ni :(
esok maybe aku tk dtg sklh. MAYBE lah.
kalau aku dtg, mmg pengsan ah aku tgh tgh jln tu. haih

hmm, doakan lah aku sembuh dgn cepat ok? :> hihi
k dh mcm ckp sorang sorang dh ni.
k tu jelah kot. assalamualaikum :)

No comments:

Post a Comment