Tuesday, 12 July 2011

untunglah~

assalamualaikum :)
yee, smlm hari selasa, pg pg pukul brp ntah, abg che yg form 5 tu ckp dia dpt PLKN.
and che pun bg lah tau dkt umi che, then umi che pun bg lah tau ayah che.

then lps che blk sklh, che ckp lh 'puyoo puyoo dpt plkn~'
then dia ckp 'ee nnt masuk plkn hitam ah muka aku'
then che baru teringat, dia tk boleh kena panas, nnt muka dia sunburn~ HAHA
gedik betul -.-

che ingat dia risau psl che ka, umi ka, ayah ka, ni tak!
psl kulit hitam yee bang? sbr jelah -.-

No comments:

Post a Comment